Köp Trek’N Eat Fullkornsbrödmix från OutdoorPro.dk

Att vandra och campa i naturen är en fantastisk upplevelse, och att ha med sig rätt utrustning och proviant är avgörande. En produkt som kan förbättra din utomhusupplevelse är Trek’N Eat Fullkornsbrödmix, tillgänglig på OutdoorPro.dk. Denna danska onlinebutik erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa friluftsprodukter som även kan köpas av kunder i Sverige. Fullkornsbrödmixens Fördelar Trek’N Eat Fullkornsbrödmix är en enkel lösning för att baka färskt bröd under din friluftsäventyr. Produkten innehåller 150 gram torrmix som ger cirka 360 gram färdigt bröd efter att du tillsatt vatten. Mixen innehåller fullkornsmjöl av vete, havregryn, rågmjöl och en rad andra ingredienser som ger ett näringsrikt och mättande bröd. Näringsinnehåll

Per 100 gram torrprodukt innehåller brödmixen:

 • Energi: 1433 kJ / 342 kcal
 • Fett: 1,9 g, varav mättat fett: 0,3 g
 • Kolhydrater: 64,0 g, varav socker: 2,1 g
 • Fiber: 6,5 g
 • Protein: 13,0 g
 • Salt: 1,9 g

Tillagning För att baka brödet, följ dessa enkla steg:

 1. Häll brödmixen i en skål.
 2. Tillsätt 330 ml ljummet vatten och knåda degen noggrant.
 3. Låt degen vila i minst 20 minuter.
 4. Forma degen till bröd eller bullar och baka i en ugn vid cirka 220°C. Brödet bakas i 40-50 minuter, medan bullar bakas i 15-25 minuter.
 5. Brödet kan också bakas i en eldfast form vid en lägereld, för en äkta utomhusupplevelse.

Köpa från OutdoorPro.dk OutdoorPro.dk är en pålitlig dansk butik som erbjuder ett omfattande sortiment av friluftsutrustning och proviant. Kunder i Sverige kan enkelt beställa från butiken och få produkterna levererade hem. OutdoorPro.dk är känt för sin höga kvalitet och snabba leveranser, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla dina friluftsbehov. Vanliga Frågor Kan jag beställa från Sverige? Ja, OutdoorPro.dk levererar till Sverige. Du kan enkelt beställa online och få dina produkter skickade till din adress. Hur lång är leveranstiden till Sverige? Leveranstiden kan variera beroende på specifika omständigheter, men generellt tar det några dagar för leveranser till Sverige. Finns det några extra kostnader för frakt till Sverige? Fraktkostnader kan tillkomma beroende på beställningens storlek och vikt. Det är bäst att kontrollera fraktinformation på OutdoorPro.dk för exakta detaljer.

Related Posts